Southern Cruisers Riding Club

Wallachia chapter

Ride & Free

SCRC - Wallachia chapter
Europe SCRC Rally, 10.-12.června 2016, Bezdrev

Z krásného srubu na okraji lesa pokračujeme v pátek ráno do kempu Bezdrev nedaleko Hluboké, kde se koná letošní nejvýznamnější akce našeho motoklubu ... SCRC European Bike Rally. Po krátkém bloudění po kempu nacházíme svou chatku a po krátkém odpočinku se musíme připravit na dnešní významnou událost. Je jí svadba kamarádů Luciáše a Jitky. Ti nejbližší se museli připravit podle předepsaného dress code do kombinací černé, červená a chlapi i bílé. Po svadebním obřadu na hradu Hluboká se vracíme do kepmu ke svadebnímu pohoštění. my s Evíkem převlíkáme a jedeme s partou našich dobrých kamarádů na menší vyjížďku do oblíbené Soumarské hospůdky na borůvkové knedlíky. Po návratu z vyjížďky shlédneme slavnostní zahájení srazu a konečně se můžeme věnovat kamarádům z celé republiky, z nichž s mnohými se vidíme jen při této příležitosti ... tož snad se z přítomného třísethlavého stáda na většinu dostane ... do půlnoci času dost :-)
V sobotu ráno vyjíždíme na jednu z organizovaných vyjížděk. Ta naše míří do muzea veteránů v Kašperských Horách a pak na oběd do Modravy. Vzhledem k těžkým mrakům v Modravě končíme a vynecháváme plánovanou poslední zastávku v Českém Krumlově. Teda my se s Evíkem ještě zdržíme, marně totiž hledám ztracené klíče od motocyklu v trávě v místě hromadného focení a v restauraci ... bodejť. Blbec jsem si je dal vyjímečně do vesty a přišel na to po několika minutách intenzivního hledání :-D Z Modravy do kempu Bzedrev už jedeme ve vydatném deštíku, který naštěstí ustává při našem příjezdu. Bavíme se skvěle opět až do půlnoci.
V neděli už vyrážíme přímo domů. Zastavujeme jen na oběd v nově objevené restauraci Harmonie v Zastávce u Brna. Počasí se z těžkých mraků stalo opravdu luxusní a tak si cesty náležitě užíváme i přes dvacetiminutové zdržení v koloně na dálnici za Brnem.
(Bob)

GALERIE :
Bob - rajce.idnes.cz
Sam - rajce.idnes.cz
Tom a Renča - rajce.idnes.cz

GALERIE na FB : (tyto galerie jsou ke zhlédnutí pouze po přihlášení na Facebook )
Víťa - FB
Dennis - FB
ZZ - FB
Homelake/Sweden - FB